Over Bermaco

Een geöliede werking met ervaren werkkrachten en onderaannamers.

Begonnen als het bedrijf van twee vrienden is Bermaco nu uitgegroeid tot vaste waarde voor elke tuin die aandacht en zorg nodig heeft. Het gaat hier tenslotte over vakmannen, met de nodige opleidingen die steeds hetzelfde doel voor ogen hebben: jouw tuin tot zijn recht laten komen, volgens jouw wensen, met zorg voor materiaal en natuur. Hierbij is geen klus te groot, en geen wens ooit te wild.

 

Wat Bermaco uniek maakt is de geoliede werking met ervaren werkkrachten en onderaannamers. Zo slagen ze er in ook grote totaalprojecten te verwezenlijken, volledig zoals jij het wilt. Na het nodige overleg stellen we graag een offerte op en dan neemt Bermaco de regie en de zorgen van alle werken in handen. Voor je het weet kan je van jouw tuin genieten, zoals het hoort.

 

Specifiek vermelden we graag onze hechte samenwerking met ‘Grond en tuinwerken Verbruggen’. Bij veel tuinwerken is er nood aan graafwerken of ophogingen waar gespecialiseerd materiaal en expertise voor nodig is. We werken al een geruimde tijd intensief samen en aanzien het dus als een belangrijke partner.

 

Een beeld zegt meer dan woorden, ga gerust een kijkje nemen bij de foto’s van onze realisaties, of op onze facebookpagina. Het beeldmateriaal spreekt voor zich.

Wil jij ook je tuin opnieuw tot zijn recht laten komen?